Klíma javítás Budapest

A klímakészülékek ritkán hibásodnak meg, de amennyiben ez be is következne, az esetek többségében javítható problémával állunk szemben. Ha meghibásodott a klímája és megbízható szakembert keres, akkor forduljon hozzánk bizalommal!

Klíma javítás Budapest Klíma javítás Budapest

Klíma javítás Budapest

A klímakészülékek nem gyakran romlanak el, ám ha mégis, akkor több kiváltó tényező állhat a meghibásodás mögött. Egy szakképzett és tapasztalt szakember a helyszínen azonnal fel tudja mérmi, hogy mi okozhatja a problémát és az esetek túlnyomó részében ott helyben el is tudja végezni a javítási munkálatokat. Cégünk márkefüggetlenül és az általunk felszerelt készülékek esetében garanciálisan végzi el a készülékek javítási munkálatait. 

Munkatársaink magasan képzett, tapasztalt klímaszerelő szakemberek, akik a több évtizede működő cégünket méltón és magas minőségben képviselik. A javításokat az esetek túlnyomó részében helyszínen, akár pár napon belül elvégzik. Cégünk a klímakészülékek javítását márkafüggetlenül végzi, az összes valaha Magyarországon forgalomba helyezett típusú készülék javítását, karbantartását, áthelyezését vállaljuk. A legnépszerűbb típusokhoz saját készlettel rendelkezünk a pótalkatrészekből, így gyorsan és rugalmasan tudjuk elvégezni a munkálatokat. Ha azt tapasztalja, hogy klímája nem egfelleően működik, akkor hívja ügyfélsztolgálatunkat a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, ahol kérjük pár szóban ossza meg munkatársunkkal, hogy milyen márkájú és típusú készülékről van szó, valamint hogy milyen hibajelenséget tapasztalt! A klíma javítás Budapesten és Pest megyében is biztosított cégünk által.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!