Légkondi csere

Ha Önnek elavult, régebbi típusú légkondija van, akkor mindenképp érdemes elgondolkozni a korszerűsítésen, mivel a modern készülékek elődeikkel szemben sokkal takarékosabban üzemeltethetők és megbízhatóbbak. Forduljon hozzánk bizalommal!

Légkondi csere Légkondi csere

Légkondi csere

Ahogy fejlődik az ipar, úgy jelennek meg a piacon az egyre korszerűbb légkondik, melyek már komoly okos funkciók mellett rendkívül gazdaságosan üzemeltethetők, így nem csoda, hogy az emberek sorra cserélik le elavult készülékeiket. Főleg, hogy a korszerű berendezések annyira energiatakarékosak, hogy akár otthonunk fűtését is kiválthatjuk velük, mely költségei alapján nagyjából megegyezik a hagyományos gázfűtésével. 

Amennyiben Ön szeretné lecserélni elavult készülékét, vagy valami miatt olyan mértékben meghibásodott korábbi klímája, hogy azt nem éri meg felújítani, akkor forduljon hozzánk bizalommal! Kérje ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely során otthona igényeit felmérve, a legoptimálisabb teljesítményű és felszereltségű készülék kiválasztásában is segítségére leszünk, valamint személyre szabott egyedi árajánlatot készítünk Önnek, mely igényei alapján épül fel. Hívjon minket a {phone} telefonszámon, vagy keresse fel ajánlatkérés menüpontunkat!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!