Légkondi javítás

Meghibásodott légkondicionáló berendezések javítását kedvező áron, márkafüggetlenül biztosítjuk Budapesten és környékén, a javításban járatos, tapasztalt munkatársaink bevonásával, akik rövid határidővel keresik fel a hibás készüléket.

Légkondi javítás Légkondi javítás

Légkondi javítás

Nincs annál lelombozóbb érzés, amikor egy kimerítő nyári napon hazaérünk, ahol a kellemes hűvös helyett egy forró, fülledt lakás vár minket haza. Pedig biztos, hogy bekapcsoltuk a légkondit, akkor mégis mi lehet a baj? Újra és újra megpróbálja az ember beindítani, de semmi. Ha meghibásodott a légkondi, akkor nem érdemes házilag nekiállni kapcsolgatni, hátha megjavul, ehelyett hívjuk ki a szakembert, mert az is lehet, hogy csak elszökött a gáz a készülékből, vagy a kompresszor nem működik megfelelően.

Munkatársaink márkafüggetlenül javítják meg a meghibásodott légkondicionáló berendezését, hiszen nagy szakmai tapasztalatuk során gyakran látnak el szervizelési faladatokat. Hibabejelentés esetén kérjük diktálja be készüléke pontos típusát, hogy munkatársaink felkészülten érkezhessenek ki a helyszínre és a berendezést azonnal el tudják látni. Javítási munkálatainkat kedvező áron, garanciális kivitelezéssel látjuk el, a lehető legrövidebb időn belül. Hívjon minket bizalommal a +36 (20) 611 8463 telefonszámon!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!