Légkondi javítás ügyelet

A meghibásodott légkondicionálók esetében nem mindig várhat a javítás, előfordul, hogy bármilyen okból kifolyólag sürgősen meg kell javítani a készüléket, akár éjszaka is. Amennyiben azonnali javításra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

Légkondi javítás ügyelet Légkondi javítás ügyelet

Légkondi javítás ügyelet

A jó minőségű légkondicionálók ritkán hibásodnak meg, azonban ha mégis bekövetkezik, akkor nem minden esetben várhat a javítás a következő munkanapig. Amennyiben az Ön légkondicionáló berendezése meghibásodik és gyorsan meg kell javíttatni, akkor forduljon hozzánk  bizalommal, hiszen akár azonnali kiszállással, a nap 24 órájában állandó rendelkezésre állással várjuk ügyfeleink megkeresését.

Munkatársaink magasan képzett szakemberek, akik a készülékek javításában is nagy tapasztalattal rendelkeznek. Munkálatainkat tisztán, gyorsan és precízen látjuk el. Minden esetben megfizethető áron kínáljuk szolgáltatásainkat, nincs ez másképp az ügyeleti rendben történő ellátásnál sem és természetesen napszaktól az általunk függetlenül elvégzett munkálatainkra garanciát vállalunk. Hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, akár pár órán belül a helyszínre érkezünk!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!