Légkondi tisztítás

A légkondicionáló tisztítása nem csak egy esztétikai kérdés, hiszen a benne megtelepedő baktériumok és vírusok komoly megbetegedéseket okozhatnak, melyek akár maradandó egészségkárosodásért is felelhetnek. Évente egyszer érdemes kitisztítani a klímát.

Légkondi tisztítás Légkondi tisztítás

Légkondi tisztítás

A légkondicionáló tisztítása több okból elengedhetetlen, ezek közül azonban kettőt emelnénk ki legfőképpen. Egyik a kompresszor, mely folyamatos működése következtében rengeteg port és szennyeződést halmoz fel. A rengeteg lerakódás jelentősen csökkentheti a kompresszor teljesítményét, mely először csak erőlködésbe kezd majd, utána azonban meghibásodhat és csak szerencsés esetben eredményez ez javítható problémát. A másik azonban a szűrőrendszer, mely talán még fontosabb és nem csak a klíma védelme miatt.

A klíma szűrőrendszerében ugyanis az egészségre kifejezetten káros és veszélyes kórokozók és mikroorganizmusok képesek megtelepedni, melyek ebben a számukra kellemes környezetben könnyedén szaporodnak. A légkondi esetében elég egyetlen beindítás, a légtömeggel a légtérbe ürülnek, ahol pedig egészen könnyedén lélegezzük be őket gyanútlanul. Ahhoz azonban, hogy kicsit pontosabb képet kapjunk ennek a veszélyéről, fontos megemlíteni, hogy ezek a baktériumok és vírusok nagyon komoly felső légúti megbetegedéseket okozhatnak, mint a légiós betegség, vagy a súlyos tüdőgyulladás. Ne habozzon évente legalább egy alkalommal kitisztíttatni klímáját, hogy mind a készülék, mind családja biztonságban lehessenek! Hívjon minket még ma!

A klímatisztítással kapcsolatban további információkat kaphat a klímatisztítással foglalkozó weboldalunkon.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!