Légkondi tisztítás

A légkondicionáló tisztítása nem csak egy esztétikai kérdés, hiszen a benne megtelepedő baktériumok és vírusok komoly megbetegedéseket okozhatnak, melyek akár maradandó egészségkárosodásért is felelhetnek. Évente egyszer érdemes kitisztítani a klímát.

Légkondi tisztítás Légkondi tisztítás

Légkondi tisztítás

A légkondicionáló tisztítása több okból elengedhetetlen, ezek közül azonban kettőt emelnénk ki legfőképpen. Egyik a kompresszor, mely folyamatos működése következtében rengeteg port és szennyeződést halmoz fel. A rengeteg lerakódás jelentősen csökkentheti a kompresszor teljesítményét, mely először csak erőlködésbe kezd majd, utána azonban meghibásodhat és csak szerencsés esetben eredményez ez javítható problémát. A másik azonban a szűrőrendszer, mely talán még fontosabb és nem csak a klíma védelme miatt.

A klíma szűrőrendszerében ugyanis az egészségre kifejezetten káros és veszélyes kórokozók és mikroorganizmusok képesek megtelepedni, melyek ebben a számukra kellemes környezetben könnyedén szaporodnak. A légkondi esetében elég egyetlen beindítás, a légtömeggel a légtérbe ürülnek, ahol pedig egészen könnyedén lélegezzük be őket gyanútlanul. Ahhoz azonban, hogy kicsit pontosabb képet kapjunk ennek a veszélyéről, fontos megemlíteni, hogy ezek a baktériumok és vírusok nagyon komoly felső légúti megbetegedéseket okozhatnak, mint a légiós betegség, vagy a súlyos tüdőgyulladás. Ne habozzon évente legalább egy alkalommal kitisztíttatni klímáját, hogy mind a készülék, mind családja biztonságban lehessenek! Hívjon minket még ma!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!