LG légkondi szerelés

Az LG légkondicionáló berendezések megbízható és korszerű modellek, melyek könnyen válnak az ember kedvencévé. Amennyiben Ön is szívesen csatlakozna az LG rajongók táborába, forduljon hozzánk, mert nem mindegy, hogy a minőségi készüléket ki telepíti.

LG légkondi szerelés LG légkondi szerelés

LG légkondi szerelés

Bizonyára eltelik pár forró nyár, mire az ember úgy dönt, hogy nem bírja tovább és légkondit szereltet fel otthonába, vagy éppen a régi, elavult készüléket cserélteti le egy korszerűbbre, mert elege van belőle, hogy a légkondi megy ugyan, de minek? Amennyiben az LG légkondikkal kapcsolatban kikérik a véleményünket, nyugodt szívvel szoktuk ajánlani ezeket a készülékeket, hiszen gondos karbantartás mellett rendkívül hálás és megbízható készülékek.

Ha Ön is LG légkondit szeretne, akkor ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot! Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket, melynek köszönhetően nem csak a modellt, de a teljesítményt is a lehető legjobban tudjuk kiválasztani, melynek eredményeképpen olyan klímát szerelünk fel otthonába, amely egészen biztos, hogy minden igényt képes lesz kielégíteni. Az általunk telepített készülékekre 1 teljes év szerelési garanciát vállalunk, valamint az első tisztítást ajándékba adjuk. Hívjon minket még ma a +36 (20) 611 8463 telefonszámon!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!