Gree légkondi szerelés

Légkondit szeretne otthonába? Ügyfeleink gyakran kérik ki tanácsainkat a választás előtt, mely egy helyes döntés, hiszen a klímaszerelő sokkal jobban ismeri a készülékeket, mint akik értékesítik azokat. A Gree légkondi megbízható, jó döntés.

Gree légkondi szerelés Gree légkondi szerelés

Gree légkondi szerelés

A Gree légkondicionáló készülékek megbízható és nagyon keresett modellek, ami nem véletlen, hiszen felszerelt, korszerű klímák, amik eddig is rendkívüli megbízhatóságról tettek már tanúbizonyságot. Ha Ön is a megbízható minőség mellett tenné le voksát, akkor nyugodt szívvel ajánljuk a Gree modelljeit, azonban a név nem elég. Ahhoz, hogy a lehető legjobb teljesítményt kapjuk, bizony otthonunkhoz kell igazítani a leendő készülék teljesítményét. 

Extra szolgáltatásaink keretein belül Önnek lehetősége van kérni ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely során szakértőnk részletes felmérés után a legoptimálisabb készüléket fogja javasolni az Ön otthonába, mely egészen biztos ki tudja elégíteni a vele szemben támasztott igényeket. Ezt követően olyan személyre szabott ajánlatot állít össze Önnek, melyet az igényei alapján épít fel, és mely nem tartalmaz rejtett költségeket. Klímáját kedvező áron, 1 év szerelési garanciával telepítjük és az első tisztítást ajándékba adjuk!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!