Légkondi szerelés

Légkondit szeretne telepíteni, vagy a meglévő készülékét készítené fel a nyári szezonra? Hívjon minket bizalommal, kedvező áron telepítjük, vagy javítjuk légkondiját, vagy látjuk el meglévő készülékét, garanciális kivitelezéssel.

Légkondi szerelés Légkondi szerelés

Légkondi szerelés

Egy fullasztó nyári napon hazaérni a még forróbb lakásba, ahol még éjszaka sem érkezik a várva várt enyhülés? Pár napig az ember még átvészeli a kánikulát, azonban hosszabb távon a szervezetet és a tűrőképességet is próbára teszi a hőségtől való elcsigázottság, ami miatt az ember még kialudni sem tudja magát. Aki panellakásban él, annál pedig a probléma csak hatványozódik. Ha eldöntötte, hogy klímát szeretne, akkor nincs más hátra, mint találni egy megbízható szerelőt.

Munkatársaink magasan képzett, hivatalos minősítéssel rendelkező klímaszerelő szakemberek, akik nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Munkálatainkat gyorsan, tisztán és igényesen végezzük el, szolgáltatásainkat megfizethető áron kínáljuk és minden beavatkozást garanciálisan valósítunk meg. Ha Ön klímát szeretne telepíteni, akkor kérje ingyenes helyszíni konzultációnkat, valamint egyedi ajánlatunkat! Hívja ügyfélszolgálatunkat a {phone} telefonszámon, vagy kérje ajánlatunkat írásban!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!