Panasonic légkondi szerelés

A Panasonic légkondik minőségi készülékek. Hasznos okos-funkciókkal szerelt modelljei energiatakarékosak is, így mindenképpen jó választás. Azonban nem elég, ha a légkondi minőségi, a szakember is értse a dolgát, aki felszereli.

Panasonic légkondi szerelés Panasonic légkondi szerelés

Panasonic légkondi szerelés

A Panasonic márkanév régóta jelen van a piacon, az emberek a minőséggel és a megbízhatósággal kötik össze akaratlanul is, ami nem csoda, hiszen bármely gyártmányuk kerül kezünkbe, az minőséget képvisel. Így van ez az általuk gyártott légkondicionáló készülékekkel, melyek szintén jól sikerültek, aki a márka mellett dönt a légkondik területén, az nem fogja megbánni a választást. Azonban nem mindegy ki és hogyan telepíti a készüléket, mert ettől is sok függ.

Hiába jó minőségű egy készülék, ha nincs elegendő tapasztalata  a szerelőnek, aki felhelyezi, akkor lehet az bármilyen csoda készülék, nem biztos, hogy elégedettek leszünk a végeredménnyel. Ha azt szeretné, hogy megbízható készülékét megbízható szerelő telepítse, aki garanciát vállal a munkájára, akkor forduljon hozzánk bizalommal! Magasan képzett munkatársaink egyedülálló módon több évtizedes tapasztalattal a szakma mestereinek tekinthetők. Telepítéseinket kedvező áron, 1 teljes év szerelési garanciával valósítjuk meg, ráadásul az első tisztítást ingyenesen végezzük el. Hívjon minket bizalommal és kérje egyedi ajánlatunkat!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!