Légkondi fertőtlenítés

A légkondi amellett, hogy rendkívül hasznos találmány néha bizony veszélyeket is rejthet magában, igaz, csak akkor, ha nem gondozzuk megfelelően, hiszen a benne megtelepedő kórokozók veszélyesek lehetnek az egészségre. Fontos, hogy ápoljuk a klímát!

Légkondi fertőtlenítés Légkondi fertőtlenítés

Légkondi fertőtlenítés

A légkondicionáló fertőtlenítése évente legalább egy alkalommal elengedhetetlen, hiszen a szűrőkben számos olyan mikroorganizmus képes megtelepedni, mely az egészségre ártalmas tud lenni. Ilyenek például azok a baktériumok is, melyek miatt akár légiós betegség is kialakulhat és bizony maradandó károsodást szenvedhetünk el tőle, mely állandóan visszatérő problémaként lesz jelen életünkben. Van azonban módja annak, hogy biztonságos legyen a klímázás.

Ugyanis ha eleget teszünk a szakemberek javaslatainak, miszerint évente legalább egyszer a klímát alapos és szakszerű tisztításnak kell alávetni, akkor ez elkerülhető. Természetesen az, hogy hányszor kell egy klímát tisztítani arányban kell legyen annak használatával, így ha sokáig, vagy sűrűn, netán télen is használjuk, akkor egyértelműen többször kell a tisztítást is elvégezni. Ha Ön idén még nem rendelte meg klímája tisztítását és fertőtlenítését, akkor ne késlekedjen, hiszen a szezon előtt szükséges a beavatkozást elvégeztetni, hogy már az első alkalommal biztonságos legyen a készülék. Hívjon minket bizalommal, kedvező áron fertőtlenítjük klímáját!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!