Toshiba légkondi szerelés

A Toshiba légkondik hűen a nevükhöz megbízható és minőségi készülékek. Nem mindegy azonban, hogy kit kérünk meg a telepítésükre, hiszen lehet egy légkondi akármilyen jó, ha hanyagul van beszerelve, nem fog megfelelően működni.

Toshiba légkondi szerelés Toshiba légkondi szerelés

Toshiba légkondi szerelés

A Toshiba készülékek nem véletlenül népszerűek, sokan választják otthonukba a gyártó modelljeit. Jól is teszik, hiszen megbízható és felszerelt klímáik hosszú éveken át hű társak lesznek, ha megfelelően karban vannak tartva és ha olyan szakember telepíti őket, aki minőségi munkát végez. Amennyiben azt szeretné, hogy Toshiba légkondiját profi szerelő szakember telepítse,  akkor forduljon hozzánk bizalommal!

Cégünk, a Nozo Clean Hungary Kft. szakemberei magasan képzett munkatársaik, akik pont úgy, mint cégünk, több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek. Ha minket tisztel meg bizalmával, egészen biztos, hogy nem fog csalódni. Gyorsan szeretne klímát? Senki sem szeret várni, ránk pedig nem is kell, hiszen rövid határidővel vállaljuk légkondijának telepítését. Munkálatainkat kedvező áron és garanciális feltételekkel vállaljuk el. Kérje az Ön igényeihez igazított egyedi ajánlatunkat, hívja a +36 (20) 611 8463 telefonszámot még ma!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!