Klímaszerelés, klíma karbantartás

Bár a klíma javítás és a karbantartás két külön eljárás, muszáj egy lapon említenünk őket, ugyani a rendszeres karbantartással megelőzhető az, hogy a készülék meghibásodjon. Ránk számíthat, ha megelőzni vagy ha kezelni kell a bajt.

Klímaszerelés, klíma karbantartás Klímaszerelés, klíma karbantartás

Klímaszerelés, klíma karbantartás

A klímák érzékeny és bonyolult szerkezetek, ennek ellenére elmondhatjuk, hogy a megfelelően, szakember által kiválasztott készülék rendszeres karbantartás és tisztítás esetén nem jellemző, hogy az hajlamos lenne a meghibásodásra. Ettől függetlenül amikor megvan a baj, akkor már nem elég a tisztítás, ott javításra van szükség. Legyen a gondja egy meghibásodott klíma vagy csak egy félévenkénti karbantartás, megbízható és tapasztalt szakembereinkre számíthat, akik gyorsan és minőségben látják el készülékét, akári a feladat.

Munkálatainkat Budapesten és Pest megye területén biztosítjuk, márkafüggetlen szolgáltatás formájában, mely minden Magyarországon vásárolt vagy forgalmazott márka és típus esetében értendő. A karbantartást és a javítást garanciálisan végezzül el azon készülékek esetében, melyeket cégünk telepített fel. Ne feledje, a klímakészülékeket csak hivatalos engedéllyel rendelkező szakember kezelheti. Kérdései vannak? Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, ahol klímaszerelés, klíma karbantartás témában bővebben tájékozódhat!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!