Légkondi karbantartás Budapest

A légkondi karbantartása elengedhetetlen, hiszen ennek hiányában egészen biztos, hogy meghibásodik a berendezés, ha pedig a szerencsénk is elhagy minket, akkor nem biztos, hogy javítható marad a készülék. Évente egy karbantartás a minimum.

Légkondi karbantartás Budapest Légkondi karbantartás Budapest

Légkondi karbantartás Budapest

A légkondi karbantartása sokak szerint felesleges pénzkidobás, vagy legalábbis nem évente szükséges beavatkozás. Aztán amikor elkezd a készülék érdekesen viselkedni, netán csökken a teljesítménye, elsőre akkor sem az jut eszükbe, hogy az elhanyagolás állhat a probléma hátterében. Pedig így van, hiszen akár a klíma kompresszor is tönkremehet, ha nincs időnként, vagyis évente legalább egyszer kitakarítva, akkor a lerakódások miatt működése veszélybe kerül.

A karbantartást csak szakember végezheti el, hiszen speciális ellátást igényelnek a klímakészülékek, ráadásul az F-gáz tartalmuk miatt egyébként is rendelet fogalmazza meg, hogy csak hivatalos klímaszerelő kezelheti a készülékeket, ha bármilyen beavatkozást kell rajtuk elvégezni. Munkatársaink tapasztalt szakemberek, akik természetesen hivatalos minősítéssel rendelkeznek. Hívjon minket bizalommal, kedvező áron, teljes körű garanciával vállaljuk a karbantartási és egyéb munkálatokat. Ügyfélszolgálatunkat hívhatja a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, vagy kérhet tőlünk ajánlatot online.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!