Légkondi szerelő Budapest

Új légkondit szeretne otthonába? A régi, kissé elavult készülékét frissítené egy korszerűbb klímára, mellyel akár fűteni is képes lehet? Esetleg meghibásodott a készüléke és szakszerű segítségre lenne szüksége emiatt? Forduljon hozzánk bizalommal!

Légkondi szerelő Budapest Légkondi szerelő Budapest

Légkondi szerelő Budapest

Gyakran merül fel a kérdés, hogy miről ismerszik meg a jó légkondi szerelő? Első és legfontosabb ismérve, hogy rendelkezik a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság által kibocsátott hivatalos minősítéssel, melynek hiányában hivatalosan nem végezheti munkáját. A második és talán ugyanennyire fontos dolog, amiről felismerjük a jó szakembert, hogy garanciát mer vállalni a munkájára, melyhez tartja is magát. Ha Ön ilyen céget keres, akkor forduljon hozzánk bizalommal!

A Nozo Clean Hungary Kft. több évtizedes szakmai múltra tekint vissza. A számos év, mely mögöttünk áll, mára több ezer elégedett ügyfelet számlál, ezért azonban tenni is kellett a hosszú évek alatt. Magasan képzett munkatársaink nem csak szakmailag, de emberileg is megbízható személyek, így büszkén dolgozunk velük együtt. Amennyiben Klímát szeretne, vagy meglévő készüléke szorul bármilyen jellegű ellátásra, forduljon hozzánk bizalommal, hiszen munkálatainkat kedvező áron, garanciális feltételekkel valósítjuk meg. Kérje személyre szóló egyedi ajánlatunkat, melyet az igényi alapján állítunk össze. Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (20) 611 8463 telefonszámon!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!