Légkondi javítás Budapest

A légkondicionáló berendezések meghibásodás esetén fontos, hogy megfelelő szakértő kezébe kerüljenek. Amennyiben megbízható szakembert keres, aki akár azonnali kiszállással vállalja a javítási munkálatok elvégzését, forduljon hozzánk!

Légkondi javítás Budapest Légkondi javítás Budapest

Légkondi javítás Budapest

Egy meghibásodott légkondi meglehetősen sok fejfájásért felelhet, hiszen mikor máskor romlana el a készülék, ha nem a legnagyobb melegben? Amikor meghibásodik egy készülék, fontos, hogy olyan szakembert kérjünk fel a javítására, aki ebben tapasztalt, hiszen nem mindegy, hogy egy rutinos szakember meg tud javítani egy hibás készüléket, míg egy komolytalan szerelő inkább cserét javasol, holott ez nem lenne indokolt. 

Cégünk, a Nozo Clean Hungary Kft. munkatársai magasan képzett szakemberek, akik nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Munkavégzésük során számtalan esetben bizonyították szakértelmüket, akár telepítés, ellátás, vagy javítás területén is. Amennyiben megbízható szakembert keres, forduljon hozzánk bizalommal, hiszen munkálatainkat nem csak kedvező áron, hanem minden esetben garanciális feltételekkel végezzük el. A javítási munkálatokat az év bármely napján, NON-STOP látjuk el, hívjon minket bizalommal!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!