Samsung légkondi javítás

Olyan megbízható légkondi szerelőt keres, aki megfelelő felkészültséggel érkezik, a szükséges alkatrészek kíséretében, a javítási munkálatokat pedig garanciálisan végzi el? Ha meghibásodott Samsung klímája, akkor forduljon hozzánk!

Samsung légkondi javítás Samsung légkondi javítás

Samsung légkondi javítás

Bármilyen légkondicionálóval kapcsolatos munkálat elvégzése csak olyan szakember részéről történhet, aki rendelkezik a megfelelő engedéllyel és minősítéssel, amit a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság jogosult kibocsátani. Tartózkodjon az olyan cégektől, akik nem megbízható márkákat kínálnak, mert problémája lehet a garancia érvényesítésével. Meghibásodás esetén is ugyanígy oda kell figyelni, hogy igazi szakemberhez forduljunk segítéségért, aki a javítást is garanciálisan végzi el. 

Cégünk, a Nozo Clean Hungary Kft. több évtizedes szakmai tapasztalattal és szakmai tekintéllyel rendelkező társaság és munkatársainkat is úgy válogatjuk meg, hogy ne csak szakmailag, de emberileg is megbízható személyekkel dolgozhassunk együtt. Az általunk forgalmazott és szerelt márkák alkatrész utánpótlásáról megfelelően gondoskodunk, így ha az Ön Samsung készüléke javításra szorul, akkor forduljon hozzánk bizalommal, kedvező áron és garanciális feltételekkel vállaljuk a javítási munkálatok kivitelezését.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!