Samsung légkondi szerviz

Ha Ön légkondi választás előtt áll és a Samsung készülékek szimpatikusak, akkor meg kell hagyni, kitűnő ízlése van. A Samsung modellek korszerű felszereltségükkel és megbízhatóságukkal kivívták a tiszteletet a légkondicionálás területén.

Samsung légkondi szerviz Samsung légkondi szerviz

Samsung légkondi szerviz

Megbízható szakembert keres, aki magas színvonalú szolgáltatás keretein belül látja el Samsung márkájú légkondiját? Esetleg most szánta rá magát, hogy az első klímát beszereltesse, és a Samsung márka szimpatikus Önnek? Vagy meglévő Samsung készüléke idényre való felkészítését szeretné valakivel elvégeztetni, aki színvonalasan képes elvégezni a rá bízott munkálatokat?

Bármely kérdésre a válasz igen, akkor a legjobb helyen jár, hiszen munkatársaink magasan képzett szakemberek, akik nagyfokú, sok éves szakmai tapasztalatuk révén a lehető legmagasabb színvonalon képesek ellátni az Ön Samsung készülékét, de ha most szeretne egyet otthonába, akkor azt kedvező áron, kivételes feltételekkel telepítik Önnek. Minden általunk telepített készülékre 1 teljes év szerelési garanciát és egy ingyenes tisztítást adunk. Kérje személyre szabott egyedi ajánlatunkat, vagy ingyenes helyszíni felmérésünket!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!