LG légkondi szerviz

Az LG klímák ritkán hibásodnak meg, ha azonban ez mégis előfordul, fontos, hogy megbízható szakembert válasszunk ki a javítási munkára. Forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink profi ellátásban részesítik LG klímáját, kedvező áron, garanciával.

LG légkondi szerviz LG légkondi szerviz

LG légkondi szerviz

Az LG klímák mindig népszerűek voltak és valójában erre rá is szolgáltak, hiszen megbízható, okos funkciókkal szerelt modelljeik gyorsan az emberek szívébe lopják magukat. Munkánk során nem csak az új készülékekkel érintkezünk, hiszen minden évben legalább egy alkalommal tartjuk karban főleg az általunk telepített készülékeket. Azt tapasztaljuk, hogy használat során is megbízható készülékek, igen ritkán szükséges javítani ezeket a modelleket.

Természetesen a kivétel itt is erősíti a szabályt, hiszen ha ritkán is, de előfordulhat, hogy esetleg mégis meghibásodik a készülék. Ebben az esetben vegye fel velünk a kapcsolatot, hiszen képzett és tapasztalt munkatársaink rövid határidővel gyorsan javítják meg a hibás készüléket. Amennyiben Ön LG klímáját fel szeretné készíteni a következő idényre, esetleg a gázt töltetné fel, vagy komplett karbantartást végeztetne el rajta, akkor is forduljon hozzánk bizalommal, hiszen kedvező áron, garanciálisan végezzük színvonalas munkálatainkat. Hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!