Klímaszerelés Budapesten

Cégünk felkészült munkatársakkal vállalja klímák felszerelését Budapest összes kerületében és Pest megye területén. Szolgáltatásunk teljes körű, elkészítjük klimatizálási tervét, az előcsövezést, Önnek még a klímát sem kell külön megvásárolnia.

Klímaszerelés Budapesten Klímaszerelés Budapesten

Klímaszerelés Budapesten

A klíma beszerelése előtt számtalan befolyásoló tényezőt figyelembe kell venni. Egy szakértő segítségével fel kell mérni, hogy az adott ingatlan klimatizálására melyik típusú és teljesítményű készülék a legideálisabb, emellett érdemes számba venni a légkondi funkcióit, mert egyre többen használják a készüléket fűtéskiegészítésre előszeretettel. Az ideális készülék kiválasztásán felül azonban, az ingatlan lakóövezetében érvényben lévő szabályozások figyelembevétele mellett, a külső és belső egység helyét is meg kell állapítani. Ezt szintén szakember végezze el minden esetben.

Cégünk a felszerelni kívánt klímakészüléket biztosítja a munkálatokhoz, így Önnek a végfelhasználói igazolással és a vásárlással sem kell bajlódnia, de emellett a szállítást és a tárolást is levesszük a válláról. Teljes klimatizálási tervet készítünk, épülő ingatlanok esetében pedig az előcsövezést is elvégezzük. A klímák felszerelését Budapest összes kerületében és a főváros körzetében kedvező áron, garanciával végezzük. Minden általunk felszerelt klímára egy év szerelési jótállást biztosítunk, emellett pedig egy ingyenes klímatisztítást adunk ajándékba bizalmáért cserébe. Kérje előzetes helyszíni konzultációkat, mely során egyedi árajánlatot állítunk össze Önnek! Hívja ügyfélszolgálatunkat a {phone} telefonszámon, ahol bővebben tájékozódhat klímaszerelés Budapesten szolgáltatásainkról.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!