Klíma javítás és karbantartás

Cégünk Budapesten és Pest megyében vállalja klímarendszerek szakszerű javítási és karbantartási munkálatainak elvégzését garanciával. Munkatársaink felkészült szakemberek, akik márkafüggetlenül biztosítják szolgáltatásainkat, kedvező áron.

Klíma javítás és karbantartás Klíma javítás és karbantartás

Klíma javítás és karbantartás

A klímakészülékek ellátását bármilyen munkafolyamat tekintetében csak hivatalos klímaszerelő szakember végezheti el. A klímák meghibásodását -bonyolult szerkezetek lévén- több dolog okozhatja, ennek felmérése és megállapítása mindig szakember feladata. Amennyiben azt tapasztalja, hogy klímája nem működik megfelelően, meghibásodott, forduljon hozzánk! Több évtizedes tapasztalattal rendelkező munkatársaink márkafüggetlenül végzik klíma készülékek javítását.

A klíma karbantartása nem csak a klímakészülék élettartamának meghosszabbítására optimális, de az egészségünk megőrzése érdekében is érdemes fél évente legalább egyszer elvégeztetni egy átfogó tisztítást és ellenőrzést. A karbantartás során a klíma minden elemét átvizsgáljuk, így a meghibásodások is megelőzhetők. Munkálatainkat az általunk felszerelt készülékek esetében garanciálisan végezzük. Klíma javítás és karbantartás szolgáltatásainkat Budapesten és Pest megyében is biztosítjuk.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!