Légkondi javítás éjjel nappal

Gyakran fordul elő, hogy egy meghibásodott klíma szerelése nem várhat másnap reggelig sem, hiszen tulajdonosa egészségi állapota függhet a készülék működésétől, ha valaki csak klímával fűt télen azt ne is említsük ugye. Éjjel-nappal hívhat minket!

Légkondi javítás éjjel nappal Légkondi javítás éjjel nappal

Légkondi javítás éjjel nappal

A meghibásodott légkondicionáló sok esetben nem csak a csökkent komfortérzet miatt okozhat problémát, hiszen sok olyan felhasználó van, aki egészségi állapota miatt döntött a készülék használata mellett. Így igen sok esetben fordulhat elő, hogy a meghibásodott készülék javítása nem várhat, akár másnap reggelig sem. Azonban jogosan merül fel a kérdés, melyik az a szakember, aki éjnek évadján is ellátja és megjavítja hibás klímánkat? A válasz egyszerű: a Nozo Clean Hungary Kft..

Több ezer elégedett ügyféllel, több évtizedes múlttal a hátunk mögött reméljük, ha Ön még nem tartozik ügyfeleink táborába, akkor nem kell tovább keresgélnie a megbízható szerelőt, hiszen biztosak vagyunk benne, ha megtisztel minket bizalmával, akkor a jövőben egy bizalmi kapcsolat alakul ki közöttünk és legközelebb már nem kell keresnie, hogy kihez forduljon, ha például készüléke karbantartásával kíván gondoskodni arról, hogy többé ne hibásodjon meg a készülék. Hívjon bizalommal! 

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!