Légkondi szerelés 0-24

Azonnal légkondi szerelőre van szüksége? Lehet, hogy máshol ez problémát okozna, de nálunk nem, ugyanis cégünk az év bármely napján és annak is minden órájában rendelkezésre áll, ha egy sürgős javítás miatt valakinek szüksége lenne ránk.

Légkondi szerelés 0-24 Légkondi szerelés 0-24

Légkondi szerelés 0-24

Amikor egy légkondi meghibásodik, az ember előre látja magát a hűvös zuhany alatt menedéket keresve, azonban valljuk be, ez nem mindenki számára kivitelezhető enyhülés, ráadásul nem ritkán találkozunk olyan ügyfelekkel, akik az egészségi állapotuk szinten tartására vásárolnak légkondicionáló berendezést, hiszen számos olyan betegség van, mely tikkasztó hőségben kevésbé viselhető el, vagy akár rosszulléteket is okozhat. 

Cégünk, a Nozo Clean Hungary Kft. ezért is tartja rendkívül fontosnak, hogy állandó gyorsszerviz szolgáltatással álljon ügyfelei rendelkezésére, hiszen akár életek múlhatnak azon, ha a klíma egy olyan napon elromlik, amikor a nagy kánikula miatt amúgy is erőteljes igénybevételnek volt kitéve. Szerencsére hozzánk ilyen esetekben is fordulhat, hiszen indokolt esetben akár 1-2 órán belül, felkeressük Önt otthonában, ahol a lehető leghamarabb elvégezzük a készülék javítását, melyet ebben az esetben is kedvező áron és garanciálisan végzünk el. Hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!