Légkondi karbantartás

A légkondi karbantartása elengedhetetlen ahhoz, hogy a készülék megfelelően képes legyen kiszolgálni igényeinket. Évente legalább egy alkalommal szükséges a karbantartási munkálatok elvégzése, melyet mindenképp a szezon kezdete előtt kell megejteni.

Légkondi karbantartás Légkondi karbantartás

Légkondi karbantartás

A légkondicionáló berendezések karbantartása legalább annyira magától értetődő folyamat, mint ahogy az autónkat időnként javíttatjuk, átnézetjük, hogy megbízhatóan működjön. Karbantartás során szakembereink nagy hozzáértéssel ellenőrzik át a készüléket, melyet gondosan kitakarítanak, különös tekintettel a szűrőkre és a kompresszorra, de emellett ellenőrzik a gáz töltöttségi szintjét, az elektromos kábelek állapotát és magát a készüléket is átvizsgálják.

Az elhanyagolt klíma hajlamos a meghibásodásra, míg egy rendszeresen karbantartott készülék biztosan megbízhatóan képes lesz minket hosszú évekig hűen kiszolgálni, úgy, ahogyan azt tőle elvárjuk. Amennyiben idén a klímája még nem esett át karbantartáson, úgy forduljon hozzánk bizalommal, hiszen évente legalább egy alkalommal szükséges a felkészítő munkálatok elvégzése. Munkálatainkat kedvező áron, garanciával végezzük, minőségi kivitelezéssel. Forduljon hozzánk bizalommal, várjuk megkeresését!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!