Légkondi beépítés

A légkondik világában könnyű elveszni, főleg, ha az ember új készüléket szeretne és sorra jönnek vele szembe a jobbnál jobbnak tűnő berendezések, melyek épp csak nem beszélnek 7 nyelven. Érdemes szakember segítségével választani.

Légkondi beépítés Légkondi beépítés

Légkondi beépítés

A légkondicionáló berendezések egyre modernebbek, ahogy a technológia fejlődik, egyre és egyre okosabb és takarékosabb készülékeket dobnak piacra a gyártók. A régebbi klímák többet fogyasztanak, nehézkes őket karbantartani, ellenben az újabb készülékekkel, melyek már WiFi és egyéb hasznos funkciókkal is rendelkeznek, az inverteres klímákról nem is beszélve, melyek hihetetlenül alacsony fogyasztásukkal eddig a klímaipar csúcsának számítanak és már zökkenőmentesen lehet velük fűteni is.

Amennyiben Ön új légkondit szeretne, vagy elavult, öregecske készülékét szeretné végre egy korszerűbbre cserélni, forduljon hozzánk bizalommal, hiszen nem elég, ha a klíma kiváló minőségű, nem mindegy, hogy milyen minőségben van az beépítve. Munkatársaink a lehető legmagasabb színvonalú kivitelezéssel végzik el a légkondi telepítését, melyhez a készüléket is biztosítani tudjuk ügyfeleink számára. Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket, mely során munkatársunk segít eligazodni a rengeteg gyártó és típus között, hiszen mi, klímaszerelők működés közben is találkozunk ezekkel a készülékekkel, ezért szakszerű tanácsokkal tudunk szolgálni. Munkálatainkat kedvező áron és garanciálisan végezzük el, hívjon minket bizalommal!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!