Légkondi telepítés

A légkondi telepítése szakember feladata, azonban már a megfelelő típus kiválasztását is érdemes őrá bízni, mert a körülmények pontos ismeretében több árkategórián belül fog alternatívákat ajánlani. Légkondiját kedvező áron, garanciálisan telepítjük.

Légkondi telepítés Légkondi telepítés

Légkondi telepítés

Amikor az ember több forróságban átvészelt nyár után úgy dönt, hogy végre légkondit telepít, akkor jön a következő kihívás, kit kérjünk fel a telepítésre és milyen készüléket válasszunk. Azt sem árt tudni, hogy a légkondit eleve csak hivatalos szakember szerelheti fel, mert a légkörre ható F-gázokkal töltött készülékről beszélünk. Viszont már a készülék kiválasztásában sem árt szakember tanácsát kikérni, mert a klímaszerelő szakember nem csak újonnan, a bolt polcain találkozik a különféle típusokkal, hanem működés közben is.

Amennyiben Ön olyan szakembert keres, aki elejétől a végéig szakszerű segítséget nyújt légkondi kérdésben, akkor forduljon hozzánk, hiszen munkatársaink tapasztalt és képzett klímaszerelők, akik egy ingyenes helyszíni felmérés alkalmával a készülék kiválasztásában is nagy segítséget nyújtanak, majd a szóban forgó légkondit kedvező áron, színvonalas kivitelezéssel telepítik be az Ön otthonába is. Hívjon minket bizalommal, minden általunk telepített légkondicionálóra szerelési garanciát biztosítunk. Kérje egyedi ajánlatunkat!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!