Légkondi gyorsszerviz

Sokszor állhat elő olyan helyzet, amikor egy meghibásodott légkondi javítása nem várhat, például szívbeteg ügyfeleknél, de számos példát említhetnénk. Amennyiben gyors segítségre van szüksége, ne habozzon, hívjon minket, 24 órában.

Légkondi gyorsszerviz Légkondi gyorsszerviz

Légkondi gyorsszerviz

Sokan nem csak azért döntenek a légkondi telepítése mellett, mert ezzel komfortérzetüket szeretnék javítani egy forró nyár alatt, hanem bizony olyan egészségi állapotban vannak, vagy betegségben szenvednek, ami miatt fontos, hogy a rekkenő hőség közvetlenül ne rontson állapotukon. Gondoljunk csak a kánikula fő híreire, hány szív- és érrendszeri megbetegedésben szenvedő emberhez hívnak mentőt. Az ő állapotuk szempontjából különösen fontos, hogy a klíma megfelelően működjön.

Amennyiben az Ön légkondija meghibásodott és gyors segítségre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, hiszen tapasztalt munkatársaink akár azonnali kiszállással vállalják a készülék javítását, melyet ekkor is kedvező áron, garanciával javítanak meg. Munkálatainkat a nap 24 órájában vállaljuk, így Ön akkor is hívhat minket, amikor más szolgáltató már békésen alszik. Forduljon hozzánk bizalommal, hívja a +36 (20) 611 8463 telefonszámot!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!