Toshiba légkondi javítás

Amennyiben megbízható céget keres, hívja a Nozo Clean Hungary Kft.-t. Több évtizedes, tekintélyes szakmai múltra tekintünk vissza. Rengeteg tapasztalattal és megbízható, képzett munkatársakkal a hátunk mögött várjuk a több ezer régi és az új ügyfeleink megbízását is.

Toshiba légkondi javítás Toshiba légkondi javítás

Toshiba légkondi javítás

Amikor egy minőségi légkondicionáló készülék meghibásodik, fontos, hogy megfelelő tudású és felkészültségű szakemberhez forduljunk segítségért. Mindenkor tanácsos kerülni a kókler szakembereket, azonban ilyenkor még nagyobb odafigyeléssel válasszuk ki, hogy kit hívunk segítségül. Cégünk, a Nozo Clean Hungary Kft. több évtizedes múltra visszatekintő társaság. Sok éves tapasztalatunknak köszönhetően mind az alkatrész beszerzése, mind a javítás professzionális minőségben folyik.

Amennyiben Önnek Toshiba készüléke van és az meghibásodik, forduljon hozzánk bizalommal, hiszen  tapasztalt munkatársaink akár aznapi kiszállással vállalják a légkondicionáló javítását. Munkálatainkat hivatalos szakemberek segítségével végezzük, a megfelelő alkatrészekkel felkészülve érkezünk a helyszínre, a kiszállásért nem számolunk fel költségeket. Minden általunk elvégzett munkálatot, így a javítást is garanciális feltételekkel végezzük el. Forduljon hozzánk bizalommal, hívja ügyfélszolgálatunkat a {phone} telefonszámon, vagy kérjen ajánlatot tőlünk írásban!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!