Légkondi szerviz

A meghibásodott légkondi hozzáértő beavatkozást igényel. Cégünk márkafüggetlen szervizszolgáltatás keretein belül kedvező áron, garanciálisan vállalja készülékének javítását, melyet rövid határidővel végzünk el. Hívjon minket bizalommal!

Légkondi szerviz Légkondi szerviz

Légkondi szerviz

Meghibásodott a légkondi? Nincs is talán annál bosszantóbb, mikor egy forró nyári napon alig várjuk, hogy a klímás lakásban menedéket keressünk, azonban ott kellemes hűvös helyett fülledt kánikula fogad minket. Egyes készülékek hibaüzenettel kijelzik, hogy mi állhat a háttérben, azonban mindenképp szakembert kell hívni, méghozzá olyat, aki jártas a javításban is és a szerviz munkálatokat garanciálisan látja el. 

Amennyiben az Ön légkondija meghibásodott, forduljon hozzánk mihamarabb, hiszen szervizszolgáltatásaink keretein belül rövid határidővel látjuk el hibás készülékét. A javítási munkálatokat márkafüggetlenül végezzük, mely minden valaha Magyarországon forgalomba helyezett készülékre érvényes. Mint minden más szolgáltatásunkat, a szervizelést is kedvező áron és garanciális feltételekkel végezzük el. Forduljon hozzánk bizalommal, hibabejelentéshez hívja a +36 (20) 611 8463 telefonszámot, ahol ne felejtse el megemlíteni, hogy mi a készülék pontos típusa, mert ekkor munkatársaink felkészülten érkezhetnek Önhöz és a hibát azonnal képesek lesznek ellátni.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!