Cascade légkondi szerviz

Munkatársaink magasan képzett szakemberek, akik a Cascade klímákat nagy szakértelemmel, profi módon látják el, legyen szó telepítésről, javításról, vagy a karbantartási, esetleg tisztítási munkálatok elvégzéséről, melyeket kedvező áron végzünk el.

Cascade légkondi szerviz Cascade légkondi szerviz

Cascade légkondi szerviz

A Cascade klímák elég népszerű készülékek, valószínűleg nem is ok nélkül, hiszen megbízható modelleket gyártanak. A rendszeresen karbantartott Cascade klímákra nem jellemző a meghibásodás, ettől függetlenül előfordulhat, hogy valamilyen beavatkozást, vagy pont a karbantartási munkálatokat el kell végezni rajtuk. Ebben az esetben rövid határidővel keressük fel, hogy ellátást biztosítsunk az Ön Cascade klímájának.

Munkatársaink tapasztalt szakemberek, akik márkafüggetlen munkálatainknak köszönhetően a Cascade modellekkel is nagy tapasztalatra tettek szert. Cascade klímáját minőségi ellátásban részesítjük. Ha Ön most szeretne Cascade klímát, azt kedvez áron, garanciával telepítjük, de ha meglévő modellhez van szüksége szakemberre, akkor forduljon hozzánk bizalommal! A karbantartási és tisztítási munkálatokat idény előtt javasolt elvégezni, így Ön is és klímája is sokáig örvendhet jó egészségnek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!