Midea légkondi szerviz

A Midea klímái nagy népszerűségnem örvendenek, ennek köszönhetően gyakran keresett modellek. Ha egy megbízható szakembert keres, akkor forduljon hozzánk bizalommal, kedvező áron, garanciával és professzionálisan látjuk el Midea készülékét.

Midea légkondi szerviz Midea légkondi szerviz

Midea légkondi szerviz

A Midea légkondicionálók rendkívül gyakran telepített modellek. Megfizethető árú, korszerű funkciókkal szerelt készülékei meghálálják a bizalmat, hiszen könnyen kezelhető, takarékos klímákként váltak ismertté. Könnyen karbantartható és javítható berendezések, melyek, mivel gyakran keresettek, az alkatrész beszerzése könnyűszerrel megoldható. A gyakran előforduló készülékekhez cégünk is tart alkatrészeket.

Cégünk kedvező áron vállalja Midea klímák teljes körű ellátását. Új Midea klímáját kedvező áron telepítjük, melyre 1 év szerelési garanciát vállalunk. Önnek van már Midea klímája és ezért keres megbízható szakembert? Munkatársaink magasan képzett, tapasztalt szakemberek, akik a Midea készülékeket professzionális színvonalon látják el. Meghibásodott a készüléke, vagy csak fel szeretné készíttetni az idényre? Forduljon hozzánk bizalommal, profi ellátásban részesítjük készülékét. Hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!