Légkondi szerelés Budapest

Cégünk több évtizedes szakmai múlttal és megbízható szakemberekkel, kedvező áron, garanciális feltételekkel vállalja légkondicionáló berendezések szakszerű ellátását, telepítését és javítását. Akár aznapi kiszállással felkeressük.

Légkondi szerelés Budapest Légkondi szerelés Budapest

Légkondi szerelés Budapest

Cégünk, a Nozo Clean Hungary Kft., kiváló feltételekkel vállalja légkondicionáló berendezések telepítését, ellátását és szervizelését Budapesten és Pest megyében. Amennyiben megbízható szakembert szeretne megbízni a légkondicionálót érintő munkálatokkal, forduljon hozzánk bizalommal. több évtizedes szakmai múlttal a hátunk mögött, megbízható, profi szakemberekkel vállaljuk készüléke telepítését, vagy ellátását. 

Klímát csak olyan szakember, vagy cég láthat el -értendő ez bármely jellegű beavatkozásra-, aki ehhez megfelelő hivatalos minősítéssel rendelkezik, melyet a Nemzeti Klímavédelmi Hatáság jogosult kibocsátani. Természetesen cégünk és munkatársaink minden szempontból kimerítik a hivatalos szakember fogalmát. munkálatainkat kedvező áron és minden esetben garanciális feltételekkel látjuk el, forduljon hozzánk bizalommal. Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (20) 611 8463 telefonszámon és kérje személyre szabott egyedi ajánlatunkat!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!