Klíma gázfeltöltés

A klímák esetében minden karbantartás során ellenőrizzük a gáz töltöttségi szintjét. Jó esetben ennél sűrűbben erre nincs is szükség, ha azonban azt tapasztalja, hogy a klíma nem fúj elég hűvös levegőt, akkor forduljon hozzánk!

Klíma gázfeltöltés Klíma gázfeltöltés

Klíma gázfeltöltés

A klímák úgynevezett F-gázzal vannak töltve, aminek köszönhetően szigorú környezetvédelmi besorolás alá esnek az ilyen gázt tartalmazó készülékek. Éppen ez az oka annak, hogy a klímát csak hivatalos minősítéssel rendelkező szakember láthatja el, legyen szó bármilyen folyamatról. Ahogyan a gépjárművek esetében is, otthonunkban található klímakészülékeinkben is után kell tölteni a gázt bizonyos időnként. Minden karbantartás alkalmával elvégezzük a gáztömörítettségi vizsgálatot és amennyiben szükséges, pótoljuk a hiányzó mennyiséget. Minden gáz töltés előtt szivárgásmentességi vizsgálatot végzünk el, mert enélkül a töltési folyamat veszélyes lehet. Egy jó minőségű klímakészülék esetében elegendő a félévenkénti karbantartás alkalmával ellenőrizni és utántölteni a gázt.

Amennyiben azt tapasztalja, hogy két karbantartás között a klíma nem kellően hűvös vagy hideg levegőt fúj, mindenféleképpen érdemes elvégeztetni egy töltöttségi vizsgálatot. Ha a klíma gáztöltöttség nélkül üzemel, akkor az a készülék számára megerőltető lehet, ennek következtében pedig meghibásodás is előállhat. Klíma gáztöltéssel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal, hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, ahol gyorsan és egyszerűen foglalhat időpontot és kérhet ajánlatot!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!