Légkondi áthelyezés

Előfordul néha, hogy át kell helyezni a légkondit, ebben az esetben azonban fontos, hogy hozzáértő szakember végezze el a munkálatokat, nem csak azért, mert ezt törvény írja elő, hanem mert ellenkező esetben a klíma bánhatja a végén.

Légkondi áthelyezés Légkondi áthelyezés

Légkondi áthelyezés

A légkondi áthelyezésére olyan esetekben lehet szükség, amikor valamilyen okból korábbi helyén nem maradhat a készülék. Történhet ez belső, vagy külső átépítés miatt, hozzáépítés, vagy átalakítás kapcsán, de akár egy beépített bútor miatt is. Ilyenkor rendkívül fontos, hogy hozzáértő szakember végezze el az áthelyezést , mely áll egy leszerelésből és egy újbóli felszerelésből. 

Nem mindegy ugyanis, hogy ki és hogyan szereli le a helyéről a készüléket, mert ha nem megfelelően távolítjuk el eredeti helyéről, akkor lehet, hogy meghibásodik a berendezés. Amennyiben azt szeretné, hogy készülékét hozzáértő szakember helyezze át, forduljon hozzánk bizalommal! Az áthelyezést kedvező áron és garanciális kivitelezéssel végezzük el, csakúgy, mint bármely más szolgáltatásunkat.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!