Légkondi gombamentesítés

A légkondi szűrőjében megtelepedő gombák komoly egészségügyi kockázatot jelentenek, így elengedhetetlen, hogy rendszeres tisztítással el legyenek távolítva a klímából. Ezt a folyamatot mindig szakemberre kell bízni, hiszen ekkor biztos az eredmény.

Légkondi gombamentesítés Légkondi gombamentesítés

Légkondi gombamentesítés

A légkondi szűrőjében sok olyan, az egészségre veszélyes kórokozó és mikroorganizmus képes megtelepedni, melyek létezéséről mit sem sejt a felhasználó. Pedig a láthatatlan veszély nagyon is valós, hiszen ezek belélegzése komoly következményekkel járhat. Többek között akár különféle gombák is képesek megtelepedni és szaporodni ilyenkor, melyek akár egy beindítással a légtérbe távoznak a készülékből, ahonnan pedig már egy pillanat alatt belélegzi őket az ember. 

Éppen ez az oka annak, hogy évente legalább egy alkalommal javasolt a légkondi tisztítása, melyet mindenképpen szakemberrel végeztessünk el, hiszen csak ekkor lehetünk biztosak abban, hogy az eredmény tényleg egy biztonságos, gombamentes készülék lesz, melyet nyugodt szívvel használhatunk. Ha egy készülék az átlagosnál jobban igénybe van véve, akkor az egy tisztítás kevés lehet, erről érdemes a szakembereinkkel tanácskoznia. A tisztítást mindig a szezon előtt érdemes elvégeztetni!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!