Légkondi fertőtlenítés Budapest

A klíma fertőtlenítése egyébként is indokolt higiéniai okokból, azonban a tisztítás során rendkívül fontos a fertőtlenítés is, hiszen a klímában sok olyan mikroorganizmus képes megtelepedni, mely komoly megbetegedésért lehet felelős.

Légkondi fertőtlenítés Budapest Légkondi fertőtlenítés Budapest

Légkondi fertőtlenítés Budapest

A klíma egy olyan készülék, mely emberek milliónyinak az életét teszi könnyebbé minden nyár alkalmával. Ahhoz azonban, hogy a hálánk ne fordulhasson át aggodalomba, a klímát rendszeresen karban kell tartani, mely a tisztításra is épp ugyanígy érvényes. Azonban, ha kicsit a klíma mélyére nézünk, akkor valószínűleg nem lesz olyan, aki nem így gondolkodik ebben a kérdésben. 

A klímák szűrőrendszere felel azért, hogy a port, pollent és légszennyeződést felfogja, ezáltal otthonunk levegője tisztább a klíma használat mellett, minta nyitott ablaknál szellőztetnénk. Valójában már a lerakódott por is elegendő indok kellene legyen, azonban ezzel a porral és egyéb szennyeződésekkel sok más is érkezik, mely szintén a szűrőrendszerben köt ki. Ezek akár vírusok, baktériumok is lehetnek, melyek belégzése nem tréfadolog, hiszen nagyon komoly felső légúti megbetegedéseket okozhatnak. Csak szakember képes ezeket megfelelően eltávolítani, egy szakszerű fertőtlenítés során, melyet már idény előtt feltétlen javasolt elvégeztetni. Hívjon minket!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!