Klíma szerelés

A klímaszerelés történhet egyszerűen is! Szakértőnk egy helyszíni konzultáció alkalmával felkeresi Önt az otthonában, ahol felméri a körülményeket és az igényeket, majd ezt követően a megfelelő készülék kiválasztása is megtörténhet.

Klíma szerelés Klíma szerelés

Klíma szerelés

A klímakészülékek egy 2015-ben megalkotott kormányrendelet szerint környezetvédelmi besorolás alá tartoznak, ennek következményeképp klímát csak olyan hivatalos klímaszerelő kezelhet, aki a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságtól célirányosan erre a tevékenységre kiállított minősítéssel rendelkezik. A klíma felszerelésének első lépése a megfelelő készülék kiválasztása, hiszen nem elég egy szimpatikus márkát kiszemelni. A klíma funkcióinak, teljesítményének alkalmazkodnia kell otthonunk és családunk elvárásaihoz. Cégünk teljes körű szolgáltatást kínál, melynek keretein belül a készülék beszerzését is ránk bízhatja.

Egy helyszíni felmérés alkalmával megvizsgáljuk otthonát, konzultálunk a család igényeiről, majd ezt követően közösen kiválasztjuk az Önnek legideálisabb készüléket. Munkálatainkat kedvező áron, egy év szerelési garanciával végezzük. Ha minket tisztel meg bizalmával, egy ingyenes klímatisztítást adunk ajándékba! Forduljon hozzánk bizalommal és kérje személyre szabott ajánlatunkat, melyet igényei alapján állítunk össze! Ha klíma szereléssel kapcsolatban kérdései vannak, hívja ügyfélszolgálatunkat a {phone} telefonszámon!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!