Klímaszerelés

Cégünk 1 év szerelési garanciával, kedvező áron és igényesen telepíti otthonába álmai klímáját. Minden általunk telepített klímához egy ingyenes tisztítást adunk ajándékba, hívjon minket bizalommal és kérje helyszíni felmérésünket!

Klímaszerelés Klímaszerelés

Klímaszerelés

A klíma beszerelés egy szabályokhoz kötött folyamat. Magyarországon egy 2015-ös kormányrendelet kihirdetése óta csak szakképzett és hivatalos minősítéssel rendelkező klímaszerelő kezelhet. Éppen ezen okból a klímavásárlásnak is szigorú szabályai vannak, hivatalon végfelhasználói szerződés szükséges hozzá. Amennyiben megkönnyítené a vásárlást és a klímát is egy olyan céggel szereltetné be, aki több évtizedes tapasztalattal van jelen a klimatizálás világában, akkor forduljon hozzánk bizalommal!

Cégünk Budapesten és Pest megyében rövid határidővel vállalja klímakészülékek felszerelését, 1 év szerelési garancával a gyári jótálláson felül. A klímakészüléket rajtunk keresztül is megvásárolhatja, ebben az esetben megkíméljük a beszerzés, a szállítás és a tárolás okozta nehézségektől. Munkálatainkat gyorsan, precízen és igényesen végezzük. Amennyiben még nem rendelkezik klimatizálási tervezettel, akkor sem kell aggódnia, szolgáltatásunk teljeskörű. Az általunk szerelt klímákhoz egy ingyenes tisztítást ajándékba adnunk. Kérje előzetes helyszíni felmérésünket, mely során a klíma típusáról, annak végleges helyéről és a klímaszerelésről is személyesen konzultálhat szakértőnkkel! Hívja ügyfélszolgálatunkat és kérje ajánlatunkat!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!