Koronavírus tájékoztató

A klímák szűrőrendszerei az egészségre, különösen a felső légutakra veszélyes kórokozóknak adhatnak otthont, belégzésük akár krónikus tüdőgyulladást okozhat. A koronavírus idején fokozottan ügyeljenek klímájuk tisztítására! Hívjon mielőbb!

Koronavírus tájékoztató Koronavírus tájékoztató

Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket arról, hogy a koronavírus miatt kialakult járványhelyzet ellenére cégünk a megszokott színvonalon folytatja munkálatait, azonban annak érdekében, hogy ezt biztonságosan tegyük, a WHO ajánlásainak megfelelő védőfelszerelések alkalmazását bevezettük munkatársaink és ügyfeleink védelméért. A helyszínre maszk és kesztyű viselésével érkezünk, és a kontaktus kerülésével igyekszünk még többet tenni a biztonságért. 

Azonban munkánkat fontos végeznünk, sőt, talán ebben az évben még elengedhetetlenebb. Az elhanyagolt klímák szűrő rendszereiben olyan veszélyes baktériumok és vírusok telepszenek meg rendszerint, melyek kifejezetten veszélyesek a felső légutakra, belélegzésük krónikus tüdőgyulladást okozhat. A koronavírus miatti veszélyhelyzet idején még fokozottabban ügyeljenek klímájuk szakember általi karbantartási munkálataira. Hívjanak minket bizalommal, de azt javasoljuk, hogy megkeresésükkel ne várják meg a további korlátozásokat!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!