Légkondi baktériummentesítés

A klíma láthatatlan veszélyeiről tévesek azok az információk, melyek azt állítják, a boltban kapható spray elegendő ezek elhárítására. A tisztítást mindig szakemberre kell bízni, akkor lesz biztonságos a légkondi használata. Hívjon minket bizalommal!

Légkondi baktériummentesítés Légkondi baktériummentesítés

Légkondi baktériummentesítés

A légkondi komoly veszélyt jelenthet az egészségre, ha nincs megfelelően kifertőtlenítve, ugyanis a szűrőiben olyan baktériumok képesek megtelepedni, melyek komoly megbetegedést okozhatnak. Az egyik ilyen baktérium a legionella, mely súlyos tüdőgyulladást és akár maradandó károsodást is okozhat, ha valaki belélegzi, ugyanakkor számos más veszélyes kórokozó képes megtelepedni, mely szintén veszélyes a felső légutakra. 

Évente legalább egy alkalommal sort kell keríteni a klíma fertőtlenítésére annak érdekében, hogy ezeket a veszélyes mikroorganizmusokat el tudjuk távolítani a szűrőkből. Fontos azonban tudni, hogy ezt a folyamatot minden esetben érdemes szakemberre bízni, hiszen egy házilag, a boltban vett klímatisztító spray segítségével maximum hamis biztonságérzetet nyerhetünk, biztonságos klímát azonban nem. Hívjon minket bizalommal a +36 (20) 611 8463 telefonszámon és kérjen időpontot!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!