Klíma telepítés, klíma beépítés

Cégünk képzett és hivatalos minősítéssel rendelkező szakemberek bevonásával végzi klímakészülékek telepítését, beépítését Budapesten és Pest megye területén. Munkálatainkat garanciával, kedvező áron, rövid határidővel valósítjuk meg.

Klíma telepítés, klíma beépítés Klíma telepítés, klíma beépítés

Klíma telepítés, klíma beépítés

A klíma telepítése a megfelelő készülék és típus kiválasztásával kezdődik. Amikor az ember egy réges-régi elöregedett készüléket szeretne lecserélni, vagy első klímát szereltetne fel, szembesül azzal, hogy milyen nagy választék áll rendelkezésre a piacon. Ember legyen a talpán, aki első ránézésre el tudja dönteni, hogy melyik típus a legmegfelelőbb választás otthona klimatizálására. Szakértőink egy ingyenes helyszíni felmérés keretein belül felkeresik Önt otthonában, ahol a konzultáció során figyelembe véve a befolyásoló tényezőket, a legideálisabb készüléket fogják Önnek javasolni.

A klímák felszerelését rövid határidővel végezzük el, melyhez a készüléket biztosítani tudjuk ügyfeleink számára. Minden általunk felszerelt klímára egy év szerelési garanciát biztosítunk, ráadásul egy ingyenes klímatisztítást adunk ajándékba. Forduljon hozzánk bizalommal, kérje személyre szabott ajánlatunkat, melyet egyedi igényei alapján állítunk össze. Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (20) 611 8463 telefonszámon és kérjen időpontot a helyszíni konzultációra! Kérdései vannak? Klíma telepítés, klíma beépítés tekintetében ügyfélszolgálatunk áll a rendelkezésére!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!