Légkondi javítás 0-24

Az emberek többsége nem arra gondol egy légkondival kapcsolatban, hogy akár egy ember élete és egészsége is múlhat azon, hogy működik-e a készülék. Pedig vannak olyan ügyfeleink, akik például szívbetegségüket könnyebben viselik, ha nincs hőség.

Légkondi javítás 0-24 Légkondi javítás 0-24

Légkondi javítás 0-24

Nincs annál dühítőbb, amikor arra érünk haza egy tikkasztó nyári napon, hogy a lakásban melegebb van, mint kint. Azonnal el szeretnénk érni a szerelőt, hogy megjavítsa a készüléket, azonban lássuk be,ez nem ilyen egyszerű, főleg szezonban, amikor egyébként is le vannak terhelve a szakemberek. Ha olyan szakember keres, akire ilyen esetben is számíthat, akkor forduljon hozzánk!

Több évtizedes múlttal rendelkező társaságként megtanultuk, hogy nem csak munkánk minősége és színvonala az, ami az elégedett ügyfelek számának növekedéséhez szükséges, hanem az is elengedhetetlen, hogy állandó rendelkezésre állással háláljuk meg a belénk vetett bizalmat. Éppen ezért, cégünk, a Nozo Clean Hungary Kft. az év bármely napján, a nap 24 órájában hívható, hiszen sokunknak talán csak kellemes klímát biztosít egy készülék, másoknak azonban az egészsége függhet a hőmérséklettől, arról nem is beszélve, hogy egyre többen váltják ki otthonuk fűtését a korszerű készülékekkel. Hívjon minket bizalommal a +36 (20) 611 8463 telefonszámon!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!