Légkondi tisztítás Budapest

A légkondi tisztítás elengedhetetlen ahhoz, hogy a készülék használata biztonságos legyen és egészségünket se tegyük kockára általa, hiszen a szűrőkben megtelepedő kórokozók veszélyesek lehetnek a felső légutakra, akár maradandó károsodást okozva.

Légkondi tisztítás Budapest Légkondi tisztítás Budapest

Légkondi tisztítás Budapest

A légkondicionáló berendezések tisztítása egy olyan folyamat, melyre minden évben legalább egy alkalommal sort kell keríteni annak érdekében, hogy a készülék használata biztonságos legyen. Ez két okból is fontos, ebből egyik az egészségünk védelme, a másik meg magának a klímának a megóvása, hiszen az elhanyagolt berendezés hajlamos a meghibásodásra. Ez utóbbi természetes, hiszen a lerakódások és a klíma teljesítményének csökkenése kézzelfogható, azonban a láthatatlan veszély sok ember figyelmét kerülné el, ha a szakemberek nem emlékeztetnék ezekre a felhasználókat.

A jó klímaszerelő szakembernek azonban az is a feladatai közé tartozik, hogy az ilyen veszélyekről tájékoztatja meglévő és leendő partnereit. A légkondik szűrőiben ugyanis olyan veszélyes kórokozók telepszenek meg, mint veszélyes vírusok és baktériumok, melyek súlyos és akár maradandó egészségkárosodást is okozhatnak. Annak érdekében, hogy ezt elkerüljük, évente legalább egy alkalommal szakember által ki kell tisztíttatni a klíma készüléket. Hívjon minket bizalommal, kedvező áron, garanciával tisztítjuk ki készülékét!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!