Légkondi penészmentesítés Budapest

A légkondicionáló szűrőjében az egyéb kórokozók jelenléte mellett a penész is felbukkanhat, mely legalább annyira veszélyes, mint azok a vírusok, baktériumok, melyek meg tudnak telepedni. A penész spórákkal szaporodik, melyek a légtérbe áramlanak.

Légkondi penészmentesítés Budapest Légkondi penészmentesítés Budapest

Légkondi penészmentesítés Budapest

A légkondi szűrőjében közel azonos a páratartalom, mint otthonunk levegőjében, ennek köszönhetően könnyedén alakulhat ki penészlerakódás, mely nem csak akkor állhat fent, ha a lakásban penész van, hiszen a kintről érkező spórákat is a szűrő fogja fel. Ugyanez igaz a különféle kórokozók megtelepedésére is, melyek ugyanúgy a kinti levegővel együtt érkeznek, akár egyedül, akár szálló porszemcséken utazva. Minden évben legalább egyszer ki kell tisztítani a klímát.

Ez a folyamat azonban szakembert kíván, na nem csak azért, mert törvény mondja ki ezt, bár ez is elég nyomós érv, azonban azért sem árt ezt figyelembe venni, mert csak a szakember és az őáltala használt penészmentesítő és fertőtlenítő anyagok azok, melyek biztosan garantálják a kívánt eredményt. A tiszta és biztonságosan használható klímát, mely egészen biztos nem okoz semmilyen felső légúti fertőzést, vagy megbetegedést. Hívjon minket bizalommal, és még idény előtt gondoskodjon klímája tisztításáról!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!