Légkondi penészmentesítés

A klímák szűrőiben közel azonos a páratartalom, mint lakásunkban, ezért könnyen előfordulhat, hogy penész szigetek alakulnak ki, ahol pedig a penész megjelenik, ott szaporodni is fog, amit spórákkal tesz. Ezek a spórák azonban veszélyesek a klímában.

Légkondi penészmentesítés Légkondi penészmentesítés

Légkondi penészmentesítés

A légkondi szűrői átveszik otthonunk levegőjének a páratartalmát, ezáltal előfordulhat, hogy penész lerakódás alakul ki. A penész spórákkal szaporodik, melyeket a légkondi a légtérbe fúj, ezek belégzése pedig akár maradandó egészségkárosodást okozhat. A penész eltávolítását azonban mindig bízzuk tapasztalt szakemberre, hiszen csak ekkor garantált az eredmény és egészségünk biztonsága.

A kereskedelmi forgalomban kapható készítmények nem, vagy csak részben képesek eltávolítani a lerakódott penész szigeteket. A klímaszerelő szakemberek speciális felszereléssel és anyagokkal végzik el a klíma penészmentesítését, mely után az eredmény garantáltan egy tiszta, biztonságosan használhat penészmentes klíma lesz. Munkálatainkat kedvező áron és garanciális kivitelezéssel végezzük el. Fontos, hogy idény előtt kerítsen sort a tisztíttatásra, mert akár egy beindítás is elegendő, hogy a penészspórák a légtérbe ürüljenek. Hívjon minket bizalommal a +36 (20) 611 8463 telefonszámon és kérje egyedi ajánlatunkat!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!