Nyárváró légkondi akciók

Nyárváró légkondi akciónk keretein belül három olyan készüléket kínálunk kihagyhatatlan áron, melyek rendkívüli népszerűségnek örvendenek. Nem is csoda, hiszen remek és megbízható készülékek, garanciával, korszerű funkciókkal szerelve.

Nyárváró légkondi akciók Nyárváró légkondi akciók

Nyárváró légkondi akciók

Minden évben igyekszünk nyárváró akcióval kedveskedni ügyfeleinknek. Idén három olyan típusra jutott a választásunk, melyek minden szempontból jó befektetésnek számítanak. Megbízható és korszerű készülékek, melyek energiatakarékos működésük mellett remek és hasznos funkciókkal vannak szerelve.

Kezelésük viszonylag egyszerű, így a család bármely tagja elboldogul velük, viszont ami még fontosabb, hogy ezen készülékek karbantartása és esetleges probléma esetén javítása is könnyen kivitelezhető. 

Idei akciós kínálatunkban két Gree és Syen modellt, Fujitsu készüléket is találhatnak. A korábbi évben azt tapasztaltuk, hogy ez a három márka rendkívüli népszerűségnek örvend, ami a fent felsorolt tulajdonságaikat olvasva nem meglepő.

Akciós készülékeinkre ugyanúgy vonatkozik a gyári garancia, ezen felül pedig minden általunk telepített készülékre 1 teljes év szerelési garanciát biztosítunk, valamint az első tisztítást ajándékba adjuk, ahogyan ezt tőlünk már megszokhatták.

Koronavírussal kapcsolatos felkészültségünkről itt olvashat.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!