Légkondi szerelő

A légkondicionáló készülékek szakszerű ellátást igényelnek, mind a telepítés, mind pedig a későbbiek során. Ha Ön egy megbízható légkondi szerelőt keres, aki megfizethető áron kínálja minőségi szolgáltatásait, akkor forduljon hozzánk bizalommal!

Légkondi szerelő Légkondi szerelő

Légkondi szerelő

Megbízható szakembert keres, aki a légkondicionálót színvonalasan telepíti otthonába? Munkatársaink magasan képzett szakemberek, akik gyors és tiszta munkát végeznek otthonában. A légkondi szerelése minden esetben szakember feladata, azonban már a helyes típus kiválasztásakor is érdemes szakember véleményére hagyatkozni, hiszen ekkor elkerülhető a helytelen választás.

Cégünk ingyenes helyszíni konzultáció keretein belül alapos felmérést végez otthonában, ami által segítünk Önnek a legmegfelelőbb készüléket kiválasztani. Klímáját tőlünk is megvásárolhatja, melyet csak a szerelés napján szállítunk ki, így nem kell annak elhelyezésével bajlódnia. Munkálatainkat magas színvonalon, kedvező áron és minden esetben garanciális kivitelezéssel valósítunk meg. Ha Önnek már van klímája, ám az ellátásra, vagy karbantartásra szorul, ebben az esetben is forduljon hozzánk bizalommal. Szolgáltatásainkról bővebb felvilágosítást, vagy személyre szabott egyedi ajánlatot kérhet a +36 (20) 611 8463 telefonszámon!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!