Légkondi szerelés Budapesten

Képzett, hivatalos szakemberekkel, kedvező áron vállaljuk légkondicionáló berendezések teljes ellátását Budapesten és környékén. Minden munkálatot garanciálisan végzünk! Új készülék telepítése, régi cseréje, a hibás javítása és karbantartás olcsón!

Légkondi szerelés Budapesten Légkondi szerelés Budapesten

Légkondi szerelés Budapesten

Cégünk megbízható munkatársak közreműködésével vállalja Budapesten és környékén légkondicionáló berendezések teljes körű ellátását, telepítését és szervizelési munkálatait. Munkatársaink magasan képzett, nagy szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik gyorsan, tisztán és precízen hajtják végre a feladataikat. Precizitásuknak köszönhetően ügyfeleink minden esetben elégedettek, ha minket bíznak meg klímájuk szerelésével. 

Ha Ön is egy megbízható légkondi szerelőt keres, akkor forduljon hozzánk bizalommal! Klímáját magas minőségben telepítjük, vagy helyezzük át, ha erre van igény. A készülékek idényre való felkészítésében is számíthat ránk, mint az évenként esedékes karbantartási és tisztítási munkálatok, melyek garantálják, hogy a klíma üzembiztos maradjon, de ha meghibásodott készülékét márkafüggetlenül javítjuk meg. Ha régi elavult készülékét szeretné lecserélni egy korszerűbbre, akkor ebben is kedvező áron és garanciális kivitelezéssel állunk szolgálatára. Kérje egyedi ajánlatunkat, melyet az igényeihez igazítunk. Hívjon minket a {phone} telefonszámon, vagy kérjen ajánlatot írásban, űrlapunk kitöltésével.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!