Gree légkondi szerviz

A Gree klímák meglehetősen megbízható készülékek, főleg, ha rendszeresen karban vannak tartva. Amennyiben az Ön Gree klímája bármilyen jellegű ellátásra szorul, forduljon hozzánk bizalommal, hiszen színvonalasan látjuk el készülékét.

Gree légkondi szerviz Gree légkondi szerviz

Gree légkondi szerviz

A Gree légkondik meglehetősen sűrűn szerelt modellek, ami nem meglepő, hiszen megbízható készülékek, melyeket könnyű javítani és karbantartani. Megbízhatóságuk azonban akkor érvényesül, ha az ehhez szükséges alapfeltételeket megteremtjük számukra, ami azt jelenti, hogy évente legalább egyszer karbantartásnak és tisztításnak vetjük alá őket. Ha ezek teljesülnek, ritkán hibásodik meg egy Gree klíma.

Amennyiben az Ön Gree klímája mégis meghibásodott, akkor forduljon hozzánk bizalommal, hiszen nagy szakértelemmel és sok éves tapasztalattal látjuk el készülékét. Munkatársainkra azonban nem csak a szerviz és a javítás területén számíthat, hiszen a felkészítő karbantartó munkálatokat is lelkiismeretesen és szakszerűen végezzük el, kedvező áron, garanciális kivitelezéssel. Hívja ügyfélszolgálatunkat, ahol bővebb felvilágosítást és egyedi ajánlatot kérhet.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!