Daikin légkondi szerviz

A Daikin klímák gyakori és népszerű modellek. Nem csoda, hiszen egy gondos gazda kezében sok évig számíthatunk rájuk, hűséges és megbízható készülékek, ha megkapják azt a törődést, amit igényelnek. Ha Daikin klímája szorul ellátásra, hívjon minket!

Daikin légkondi szerviz Daikin légkondi szerviz

Daikin légkondi szerviz

A Daikin klímák nagyon népszerűek a lakosság körében, ami nem csoda, ár/érték arányban jó választás, mely ha oda van rá figyelve, meghálálja a törődést azzal, hogy megbízhatóan fog szolgálni minket úgy, ahogy azt elvárjuk tőle. Hiszen egy ápolt klíma sokkal tovább fog megbízhatóan működni, mint vele szemben egy olyan, amelyet elhanyagol a gazdája. 

Munkatársaink magasan képzett klímaszerelő szakemberek, akik nagy szakmai tapasztalatuknak köszönhetően a Daikin klímák szakértői, ezeket a készülékeket is magas színvonalon látják el. Ha az Ön Daikin klímája bármilyen jellegű ellátásra szorul, vagy csak szeretné gondos gazda módjára lelkiismeretesen felkészíteni a következő idényre, akkor jó helyen jár, hiszen kedvező áron, garanciával végezzük el klímája teljes körű ellátását. Ajánlatért hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, vagy üzenjen nekünk online!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!