Panasonic légkondi szerviz

Cégünk professzionális ellátást kínál Panasonic légkondicionálója részére, melyet megfizethető áron, minden esetben garanciális kivitelezéssel valósítunk meg. Forduljon hozzánk bizalommal, ha megbízható szakembert keres, akire számíthat.

Panasonic légkondi szerviz Panasonic légkondi szerviz

Panasonic légkondi szerviz

Panasonic légkondicionáló készüléket szeretne telepíttetni, vagy már felszerelt készülékéhez keres egy megbízható szakembert, aki képes professzionális színvonalon ellátni a klímáját? Munkatársaink sok éves tapasztalattal a hátuk mögött a lehető legmagasabb színvonalon képesek készülékét ellátni, bármilyen szolgáltatásra van is szükség. Hívjon minket bizalommal! 

Cégünk professzionális színvonalon vállalja Budapesten és Pest megy területén Panasonic légkondicionálók teljes körű ellátását. Akár új készüléket szeretne, akár meghibásodott klímáját javíttatná meg, vagy csak az évente esedékes karbantartási és tisztítási munkálatokat végeztetné el, forduljon hozzánk bizalommal, ha megfizethető áron keres megbízható és hozzáértő segítséget. Kérje személyre szabott egyedi ajánlatunkat, melyet az igényeihez alakítunk!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!